Știri

Ei au crezut că mama de 47 de ani era prietena fiului ei. Ea a dezvăluit secretul tinereții sale

Yayınlandı
02.08.2021

Această poveste incredibilă s-a răspândit rapid pe Internet. Totul s-a început cu faptul că Daniel Cantemir, în vârstă de 22 de ani, a trimis un mesaj fetei pe care o iubea și și-a exprimat dorința de a se întâlni. Această fată a observat că Daniel nu era singur în fotografia de profil și a întrebat dacă fata pe fotografie nu va fi împotrivă întâlnirii lor. Răspunsul a șocat-o: "Aceasta nu este prietena mea, ea este mama mea."

În dreapta pe fotografie, mama lui Daniel Cantemir - Adelina

Fata a crezut că aceasta este o scuză ridicolă. Cu toate acestea, când a studiat în detaliu profilul lui Daniel, și-a dat seama că nu minte: au existat mai multe fotografii numite "Mama mea și cu mine", care i-au înfățișat frumoasa mamă Adelina Cantemir, în vârstă de 47 de ani. S-a dovedit că nu a fost prima dată când Adelina a fost confundată cu prietena fiului ei și apoi a fost bombardată cu întrebări despre cum reușește să arate la jumătate din vârsta ei. Mulți bănuiau că aspectul ei a fost rezultatul unei intervenții chirurgicale plastice, dar, în realitate, secretul ei a fost foarte diferit.

În stânga - de Daniel de 3 ani și Adelina, în vârstă de 28 de ani. În dreapta - a 47-a aniversare a Adelinei

- Adelina, judecând după fotografii, nu v-aţi schimbat în ultimii 20 de ani. Deși probabil, că v-ați săturat să răspundeți la această întrebare, nu mă pot abține să nu o întreb, cum ați reușit?

- În primul rând, mulțumesc, îmi este foarte plăcut. Desigur, m-am schimbat - acum stilul și hainele mele sunt cu siguranță mai bune. În al doilea rând, am fost doar norocoasă - sunt căsătorită cu un specialist în dermatologie.

- Deci, el este motivul pentru care sunteţi atât de frumoasă și tânără?

- Desigur. E specialist. Pur şi simplu îi urmez sfaturile.

- Dacă nu este un secret, care sunt aceste recomandări?

- Regulile clasice pe care le-ați auzit de nenumărate ori: somn bun și nutriție adecvată. Dar ar fi o minciună dacă aș spune că asta e tot. Soțul meu este un specialist cu experiență care colaborează cu laboratoarele. Acum 10 ani, el a fost primul care a dezvoltat o formulă de întinerire (notă: vorbim despre CannabiLab. Am fost primul voluntar care a trecut testul. La acea vreme, aveam 37 de ani și, desigur, aveam riduri, pete de vârstă etc.

Adelina arată cu 20 de ani mai tânără datorită unei formule dezvoltate de soțul ei de 47 de ani, specialist în dermatologie

- Deci soțul dvs. a dezvoltat un produs special pentru dvs.?

- Inițial, da. Când mă priveam în oglindă, deveneam din ce în ce mai supărată în fiecare zi. Și am continuat să mă plâng soțului meu pentru că nu poate ajuta în niciun fel pielea mea îmbătrânită. Injecțiile cosmetice au fost inacceptabile pentru mine - ca soție a unui specialist, am fost pe deplin conștientă de consecințele obținerii substanțelor chimice sub piele. În plus, mi-e foarte frică de ace. Astfel, acum 12 ani, soțul meu a avut mai multe motive pentru a dezvolta o formulă de întinerire: în primul rând, pentru ca el să aibă o femeie tânără și frumoasă. În al doilea rând, astfel încât să nu mă mai plâng. În al treilea rând, dorea de mult timp să înceapă să-și dezvolte propriul produs, deoarece nimic de pe piața produselor cosmetice nu îi îndeplinea cerințele.

- Produsul a dat imediat rezultate bune?

- Formula a fost verificată și corectată de mai multe ori. Cu toate acestea, primele rezultate au fost semnificative numai după al doilea sau al treilea test. Am aplicat crema în fiecare zi timp de o lună și într-o dimineață, uitându-mă în oglindă, am observat că ridurile mele au dispărut, iar tonul pielii mele s-a uniformizat. De atunci, timp de 10 ani, pielea mea arată exact așa cum o vedeți.

Soțul meu — specialist în dermatologie Marin Cantemir

- Dle Marin, spuneţi-ne cum aţi reușit să dezvolți o formulă care dă rezultate atât de uimitoare? Și de ce puțini oameni știu despre asta?

- Pentru mine, ca specialist, nu este nimic complicat în această formulă: trebuie să știți cum este aranjat corpul uman și funcțiile pielii. În ceea ce privește a doua întrebare: această cremă este foarte bine cunoscută, o recomand persoanelor care mă contactează, precum și prietenilor. Dar trebuie să înțelegeți că piața modernă este plină de produse cosmetice. Companiile mari investesc sume uriașe de bani în marketing și publicitate și este dificil să depășești zgomotul Informațional creat de ei.

- Aţi spus că trebuie să știm cum este aranjată pielea umană. Ați putea explica acest proces prin cuvinte simple?

- Principalii vinovați ai îmbătrânirii - radicalii liberi. Acestea sunt molecule de oxigen care au pierdut un electron, ca urmare a reacțiilor chimice. Din acest motiv, ele devin foarte agresive și intră în reacții oxidative, dăunând celulelor. Radicalii liberi pot apărea, de asemenea, sub influența factorilor externi — radiații ultraviolete, ecologie săracă, fumat și așa mai departe.

Doar antioxidanții pot lupta împotriva radicalilor liberi. Ei protejează pielea de radicalii liberi, împiedicându-i să deterioreze moleculele de colagen și să distrugă celulele. - Cum funcționează formula Dvs.?

- CannabiLab, are proprietăți antioxidante, datorită cărora crema este capabilă să pătrundă în toate straturile pielii, să învingă radicalii liberi și să elimine daunele cauzate:

  • în epidermă ajută la creșterea nivelului de antioxidanți și regenerare, poate proteja celulele de deteriorare;
  • în dermă ajută la îmbunătățirea producției de colagen, la normalizarea producției de sebum (grăsime subcutanată);
  • în hipodermic, ajută la asigurarea "reproducerii" celulelor necesare, la creșterea imunității pielii

După ceva timp, inflamația, ridurile, cicatricile și plictisirea pielii sunt cel mai adesea eliminate.

După cum au arătat testele, CannabiLab 'are și proprietăți calmante. Ajută la minimizarea problemelor cutanate, la eliminarea roșeții și, în majoritatea cazurilor, nu provoacă iritații. Crema are, de asemenea, proprietăți protectoare împotriva stresului și a factorilor de mediu la care suntem expuși cu toții în fiecare zi, în special locuitorii orașelor mari.

- Există alte exemple, în afară de soția dvs., care ar putea dovedi eficacitatea formulei?

- Da, soția mea a fost prima care s-a convins de eficacitatea produsului meu. După aceea, am lansat crema în producție și am început să o recomand altor persoane. Ei de asemenea, l-au recomandat rudelor și prietenilor. Practica a arătat că chiar și femeile de peste 65 de ani pot scăpa de ridurile faciale, precum și pot rezolva problema uscăciunii și pielii flască.

Fotografiile femeilor înainte și după utilizarea Cannabilab

- Spuneţi că giganții cosmetici puternici fac dificilă intrarea pe piață. Cum vă vindeți produsul? De unde poate fi cumpărat?

- Doar de pe site-ul nostru oficial. Sperăm că în viitorul apropiat vom putea ajunge la un acord asupra cooperării cu farmacii și magazine. Între timp cât nu avem costuri mari de publicitate, ne putem permite să oferim condiții favorabile clienților. Doar în acest moment, există posibilitatea de a obține o reducere de până la 50%. Promoția va dura până la 04.08.2021 (inclusiv), dar numărul de pachete promoționale este limitat.

PâNĂ LA 04.08.2021 AU RĂMAS PACHETE PROMOȚIONALE:

23 BUC
Atenție!

Vizitatorii site-ului nostru au posibilitatea de a comanda crema Cannabilab cu o reducere! Pentru a face acest lucru, trebuie să apăsați butonul "ÎNVÂRTI" pentru a roti roata, apoi așteptați să se oprească complet. Cine știe, poate veţi avea noroc și veţi câștiga cea mai mare reducere! Mult noroc!

ÎNVÂRTI
О reducere!
78
39*

Formular oficial de comandă

Pentru a obține CannabiLab, introduceți numele și numărul de telefon în câmpurile de mai jos și faceți clic pe butonul „Trimiteți comanda”

Începutul promoției 09.08.2021

Promoția se termină 10.08.2021

* Funcționează asupra mărfurilor în limitele unui canal de distribuţie

Comentarii:

Claudia Enache

Poate că oamenii nu ar fi crezut că este prietena fiului lor dacă nu ar fi pozat în fotografie așa.

04.08.2021
Ionică Dan Oprea

Claudia, sunt de acord. Acest lucru pare destul de ciudat.

04.08.2021
Luminiţa Marinescu

Deci, de ce alți specialist în dermatologie nu au creat încă o astfel de cremă miraculoasă? Care este problema? Nu sunt specialiști?

04.08.2021
Gabriela N.

Luminiţa, pentru că nu toată lumea o dorește, își pot permite sau pot întâlni oamenii potriviți.

04.08.2021
Maria Cebru

Această cremă funcționează cu adevărat! Apropo, am aflat despre asta din comentariile de pe Facebook, și nu de la acest specialist în dermatologie sau de la pacienții săi.

04.08.2021
Lucica Fetescu

Nu-mi place femeia din articol. E prea narcisistă ...

04.08.2021
Măriuca Stănescu

Cel mai important lucru - transformarea interioară. În primul rând, întinerește-ți fața, iar apoi viața ta va începe să fie plină de tot felul de emoții. Și acesta este un lucru care nu poate fi exprimat în cuvinte.

03.08.2021
Aurelia Iorganu

Sunt complet de acord cu asta! După ce am folosit această cremă, soțul meu a devenit din nou interesat de mine, ca și cum ne-am fi întors la adolescență, iar acum facem sex mai des decât 20 de ani în urmă!

03.08.2021
Maria Teşculeanu

Mama mea a cerut această cremă. Ambalajul, desigur, nu arată la fel de frumos ca produsele brandurilor celebre...dar mama mea este fericită și o folosește de 2 luni.

03.08.2021
Ofelia Vălcea

Tocmai am câștigat o reducere de 50%! A mai luat și altcineva parte la ea?

03.08.2021
Isabela Dumitrescu

Am primit o reducere de 30%. Am actualizat pagina de mai multe ori și am încercat din nou, dar am obținut doar 30%.

03.08.2021
Carmelia Martin

Chiar funcționează !!! L-am comandat acum 3 luni și l-am folosit în fiecare zi, sper că nu vor opri producția.

03.08.2021
Paulina Golteanu

Și cât va dura perioada de promoţie?

02.08.2021
Roxana Adamache

Acum oamenii îmi spun că arăt mai tânără de 30 de ani, este uimitor! Îmi era rușine de aspectul meu, dar acum mi-e rușine să spun că de fapt, am 43 de ani :)

02.08.2021